Hoe moeilijk is het om je app goed in te sturen?

Door Martindo op vrijdag 5 april 2013 17:05 - Reacties (19)
Categorie: -, Views: 5.625

Vandaag moest ik even een paar apps op me iPhone zetten, maar toen kwam ik iets heel merkwaardigs tegen:

http://g2f.nl/0hw4014

Dat zelfs zo'n groot bedrijf niet eens de goede naam kan invoeren voor een app. Kom op Google, dit kunnen jullie toch wel normaal invoeren.... Blijkbaar moeilijker. :P

Volgende: Microsoft luistert toch naar de gebruiker? 04-'13 Microsoft luistert toch naar de gebruiker?
Volgende: Arduino robot - the robot itself 11-'12 Arduino robot - the robot itself

Reacties


Door Tweakers user RobIII, vrijdag 5 april 2013 17:10

Ik zie 't probleem niet :? (als ik überhaupt al iets kon lezen op die postzegel... heb je geen fatsoenlijke screenshot?)

[edit]
Even op m'n eigen iPhone gekeken. Er staat "Google Transalte". Oh nee! Een typo! :X

[Reactie gewijzigd op vrijdag 5 april 2013 17:13]


Door Tweakers user phex, vrijdag 5 april 2013 17:12

Google Transalte is toch duidelijk te lezen, zelfs op de postzegel.

Door Tweakers user Martindo, vrijdag 5 april 2013 17:13

Het punt dat het een typo is, vind ik ook niet erg. Maar het hele punt dat een enorm bedrijf niet eens een titel goed controleert, baart mij een beetje zorgen. Lijkt erop dat ze snel hun app online wilde flikkeren.

Door Tweakers user RobIII, vrijdag 5 april 2013 17:14

Martindo schreef op vrijdag 05 april 2013 @ 17:13:
Het punt dat het een typo is, vind ik ook niet erg. Maar het hele punt dat een enorm bedrijf niet eens een titel goed controleert, baart mij een beetje zorgen. Lijkt erop dat ze snel hun app online wilde flikkeren.
Soms hè, héél soms, wordt ook wel eens iets door een aantal mensen over 't hoofd gezien.
"Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is taht the frist and lsat ltteers be at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe."
Meld 't effe bij Google en met wat geluk zeggen ze nog "dank u" :)

[edit]
Hey! :( En stiekem de postzegel vervangen door een groter plaatje hé?!? :P Het hele punt dat een blogger niet even metéén een fatsoenlijke screenshot... zal ik de zin afmaken? :P :+ Lijkt erop dat 'ie z'n blogpost snel online wilde flikkeren O-)

[Reactie gewijzigd op vrijdag 5 april 2013 17:22]


Door Tweakers user Martindo, vrijdag 5 april 2013 17:24

:P

Ik had deze screenshot eerst ook al, maar vond hem net even te groot. Dus leek het me een slim plan om 'm even te verkleinen. Toen bleek het een postzegel te zijn, toen weer een beetje vergroot en toen de originele afmetingen gebruikt.

Door Tweakers user nooberke, vrijdag 5 april 2013 17:43

Ik denk dat Apple dit expres heeft gedaan om te trollen :Y) :+


Door Tweakers user bonus, vrijdag 5 april 2013 22:05

Hopelijk is de app beter is zijn werk ;)

Door Tweakers user sfranken, vrijdag 5 april 2013 23:10

RobIII schreef op vrijdag 05 april 2013 @ 17:14:
Hey! :( En stiekem de postzegel vervangen door een groter plaatje hé?!? :P Het hele punt dat een blogger niet even metéén een fatsoenlijke screenshot... zal ik de zin afmaken? :P :+ Lijkt erop dat 'ie z'n blogpost snel online wilde flikkeren O-)
Inderaad! me iPhone...


Door Tweakers user ChaZy, zondag 7 april 2013 13:55

Werken er toch nog echte mensen bij google :P

Door Tweakers user vssr, maandag 8 april 2013 09:20

Rapporteren bij Google, blufpoker spelen en een reward eisen :P

http://www.google.nl/abou...y/reward-program/#rewards

Door Tweakers user ameesters, maandag 8 april 2013 14:58

misschien kan je hier van een header maken voor je blog:
http://images.wikia.com/p...rammar_Nazi_Icon_Text.svg

Door Tweakers user PhoenixT, maandag 8 april 2013 19:23

Kom op mensen! We hebben het hier over Google, een bedrijf waar je enkel binnenkomt als je erg slim bent. Bovendien is deze titel al maandenlang fout en heb ik er al erg veel mensen opmerkingen over horen maken. Dit is gewoon laks van Google en heeft niets met "grammar nazi" zaken te maken. Sowieso vind ik het onzin dat het corrigeren van spelling tegenwoordig niet meer schijnt te mogen op het internet...

Door Tweakers user LiquiD-AciD, dinsdag 9 april 2013 05:29

Ik moet zeggen, het is niet heel netjes, maar zoiets kun je over het hoofd zien. Wat mij wel opviel is dat het over me iphone gaat in plaats van mijn iphone.... :)

Door Tweakers user hyptonize, dinsdag 9 april 2013 12:01

LiquiD-AciD schreef op dinsdag 09 april 2013 @ 05:29:
Ik moet zeggen, het is niet heel netjes, maar zoiets kun je over het hoofd zien. Wat mij wel opviel is dat het over me iphone gaat in plaats van mijn iphone.... :)
Inderdaad, dat is nog veel zorgwekkender. Het feit dat de helft van de Nederlandssprekende Nederlanders niet eens fatsoenlijk Nederlands kunnen spreken en schrijven bezorgt mij slapeloze nachten.

Door Tweakers user Martindo, dinsdag 9 april 2013 14:31

Eigenlijk is het de regio waar ik woon waar veel van deze fouten wordt gemaakt. Zo ook "Hij wilt". Dat is fout, maar in Heemskerk/Beverwijk schrijft 99,9% dat zo.

Door Tweakers user ro8in, donderdag 11 april 2013 15:40

Aangezien je app naam uniek moet zijn, denk ik dat "Google translate" al in gebruik was.

Door Tweakers user BeerenburgCola, zondag 14 april 2013 13:03

Heh, het zou ook opzettelijk kunnen zijn net zoals de 1 april grap met de "bettar spell chek" ...

Reageren is niet meer mogelijk